preloader image

Уеб разработка

Електрохолд България

Тип на проекта

Уеб разработка

Уеб сайт

https://electrohold.bg/

Резюме

Централизирана уеб платформа за управление на корпоративните уеб страници на Електрохолд България

Електрохолд България ни се довериха за разработка на уеб платформа, за управление на всички корпоративни уеб страници на компанията, в периода си на преход от ЧЕЗ. Нашият екип разработи напълно проекта от извличането на изискванията , до пускането му в експлоатация и последваща поддръжка.

Управление на проекта

От идеята до реалността

Опитни професионалисти от нашият екип извелкоха всички необходими изисквания за проекта, обединявайки нуждите на няколко дъщерни дружества на холдинга. Системата е проектирана да работи с централизиран административен панел и споделени функционалности между отделните уеб страници, осигурявайки висока ефективност и удобство.

Дизайн

Корпоративна идентичност на ново ниво

Нашите дизайнери работиха съвместно с екипа на Електрохолд до постигане на пълна симбиоза между изискванията на отделните дружества, новосъздадената визия за марката на клиента и добрите практики за UI/UX.

Програмиране

Административен панел и функции от бъдещо поколение

Системата позволява управлението на 7 уеб страници чрез един единствен административен панел, възможност за промяна на темплейтите на публичната част чрез реализирането на динамични секции, пълно управление на съдържанието, потребителите и поведението на системата.

Поддръжка

В крак с последните новости

Нашият екип поддържа системата в изправност, осъществявайки технически контрол, вдигане на версии на елементи, непрестанно тестване и подобряване.

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас