preloader image

Нашите стажантски програми

Стартиране на кариерата

Пътят от стажант до служител

Оценка на нивото

Нашите стажанти полагат входни тестове по съответните технологии. Целта е ясно да бъдат идентифицирани пропуските в знанията, за да може да бъде дефиниран индивидуален план за обучение, който да покрие само необходимите теми.

Достъп до специално разработени учебни материали

Нашите материали са създадени от нас, на базата на нашия опит, добри практики и знания. Те са достъпни в специално разработена онлайн платформа, чрез която можете да следите своя прогрес.

Персонален подход

Всеки стажант се обучава от ментор с голям опит, който моделира учебния процес според персоналността на стажанта, неговото темпо на усвояване и стартови знания.

Задачи, максимално близки до реалността

Стажаните работят над реални практически задачи, които вече са издадени с цел да бъдат обучени.

Ежемесечни ревюта

В началото на всеки месец, ние се срещаме с нашите служители и обсъждаме с тях всичко важно, включително и стажантите.

Израстване според резултатите

6 месеца или 6 години, няма значение! Важно е какво умеете и какви резултати постигате.

Дипломиране

След успешно завършване на стажантските програми, ние издаваме офицални свидетелства за втора степен на професионална квалификация към МОН.

Някой от нашите стажанти

От стажанти до професионалисти

Нашите колеги

Харесва ми да работя в Pytek,

защото средата е изключително благоприятна и предразполагаща за работа. Възможността за развитие е също толкова голяма, колкото желанието, а при нас всички хора са с невероятен хъс. Pytek е мястото, в което изградих кариера и се докоснах до професионалния технологичен свят.

Мартин Стоянов

Senior Python Developer

В Pytek имам удоволствието да работя

в приятелска среда, където получавам подкрепа и уча нещо ново всеки ден. Тук успешно имам възможността да се развивам, стартирайки кариерата си като стажант, днес вече съм python developer и ментор на стажанти. Ако си готов да мечтаеш, можеш да постигнеш всичко.

Максилия Иванова

Senior Python Developer

За мен Pytek е повече от компания.

Това е едно голямо семейство, в което всеки е готов да помага и заедно да градим бъдещето си. Сплотеността на екипите през годините ни позволи да се справим с всички пречки.

Виктор Ангелов

Senior Python Developer

Моя професионален път започна като стажант в Pytek,

с времето разбрах, че стажантската позиция беше само първата стъпка от пътя ми в кариерата. Pytek като рабодател ми предостави безброй възможности за кариерно развитие и участие в иновативни проекти, които ме теглеха към по-големи отговорности и постижения. Работната обстановка винаги е била водещ фактор за мен, в офиса мога да се потопя в работа, но и да се насладя на приятната атмосфера, която подхранва моята мотивация, тъй като между всички колеги има разбирателство и честно казано липсват дразгите (колкото и странно да звучи). Като стажант в Pytek, преживях вълнуващо приключение, което ме вдъхнови да преследвам своите професионални цели в областта на програмирането, а вече и в мениджмънта.

Мартин Лазаров

Senior Frontend Developer

Pytek предлага чудесна атмосфера за работа

със страхотни колеги, честна и открита комуникация с ръководството, доверие, винаги има кой да подаде ръка и да помогне - дори за проблеми не пряко свързани с работата. За мен е много важен и фактът, че всеки може да сподели мнението и идеите си и те се приемат сериозно и с уважение. Фирмата винаги подкрепя желанието ми да се развивам и го подпомага - като професионални умения и знания, част от обучаващия екип, като ръководител екип.

Цветомира Галчева

Senior PHP Developer

От първият ми работен ден в Pytek

се почувствах оценен и приет от екипа, сякаш се познаваме от години. Смятам, че тук всяка моя идея е чута и компанията постоянно се стреми да предлага начини за развитие за своите служители. Всичко това ме вдъхновява да давам най-доброто от себе си, защото знам че има кой да го оцени.

Цветомир Тодоров

Senior PHP Developer

Когато започнах като стажант

в Pytek, не съм си представяла, че ще стигна до позицията на ръководител на екип. Благодарение на възможностите и подкрепата, които ми предостави компанията, успях да развия уменията и знанията си. Хората в компанията са не само талантливи и амбициозни, но и позитивни и отзивчиви. Това ме кара всеки ден да отивам на работа с усмивка и да давам максимума от себе си.

Елизабет Иванова

Senior Designer

Намери твоето място

Отворени позиции