preloader image

Уеб
разработка

Вие имате идеи, а ние ще ги реализираме

Ползи

Бизнесът се развива постоянно, а Вашия уеб сайт или платформа трябва да могат да го следват

Дизайн

Вашият уеб сайт ще бъде отражение на Вашите идеи, бранд и идентичност. Дизайнът се създава на базата на добрите практики и стандарти за UI/UX и е изцяло персонализиран за всеки наш клиент. Без готови теми и платформи, без шаблони.

Управление на проекта

Нашите професионалисти знаят как да оптимизират функционалности, бюджет и срокове според вашите нужди. Вие можете да проследите процеса на разработка в реално време.

Програмиране

Използваме устойчиви и иновативни технологии, които позволяват висока производителност и гъвкавост при управлението на самата платформа. Всеки елемент, до най-малкия текст може да бъде модифициран през административните ни панели.

Контрол на качеството

Нашият процес на разработка гарантира високо качество. Всеки ред код подлежи на проверка, всяка функционалност се тества многократно от нашите инженери по качество.

Мащабируемост

Динамиката вече не е проблем, нашите решения могат да бъдат развивани и допълвани във времето, защото са проектирани в съответствие с най-добрите практики и стандарти.

Поддръжка

Уеб системите могат да бъдат използвани в дългосрочен план, чрез обновяване на версиите на техническите елементи, както и оптимизиране спрямо актуалните стандрати на браузърите и търсачките.

Технологии

Някои от инструментите, които ни помагат при разработката

Typescript
CSS3
HTML5
React
Vue
Angular
Nodejs
Python
Django
PHP
Express
Symfony

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас