preloader image

Мобилни
приложения

Хибридни мобилни приложения, един код - много видове устройства

Ползи

Разнообразието на мобилни устройства вече не е пречка

Мобилен дизайн за всякакви екрани

Нашите дизайнери проектират приложенията съобразно най-добрите практики за UX/UI, така че те да бъдат удобни и функционални на различните видове екрани и резолюции.

Съвместимост с различни операционни системи

Най-голямото предизвикателство е приложението да работи на всички популярни видове устройства с различни операционни системи и техните версии. Нашият екип реализира множество проекти в сферата и знае как да направи една система технически съвместима.

Разработката не е финалната стъпка

Всекидневно технологичните гиганти изменят изискванията за мобилните приложения, които се свалят от съответните магазини. Много от приложенията никога не достигат до потребителите, защото не могат да бъдат публикувани. Нашият екип може да спомогне в този процес, не само технически, а и с насоки за регистрациите и настройката на профилите за публикуване.

Администриране и управление

Мобилните приложения не са статичен набор от функционалности, често се нуждаят от администриране подобно на уеб сайтовете, за това ние предлагаме гъвкави административни панели, които позволяват съдържанието да се развива.

Интеграции безкрай

Апликациите могат да бъдат свързани с различни видове системи и да черпят и обменят данни. Част от нашите проекти в сферата са реализирани чрез многобройни връзки с ERP и CRM системи, които позволяват потребителите да черпят акутални данни, бързо, лесно и сигурно.

Поддръжка и оптимизация

Мобилният свят се мени ежедневно, а с него и изискванията за мобилни платформи. Ние проследяваме всички новости и създаваме планови обновявания на техническите елементи.

Технологии

Част от технологиите, които използваме

App Store
Play Store
App Gallery
React Native
Typescript
Python
Nodejs
Redis

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас