preloader image

Вече повече от 19 години създаваме уеб сайтове и мобилни приложения.

В годините създадохме повече от 1000 проекта. Като ни се довериха едни от най-големите международни и български корпорации. Спечелихме доверието им с точно изпълнение на срокове, високо качество и конкурентни цени.

0+

Клиенти, чиито идеи станаха реалност

0+

Работни часа

0+

Изпълнени задачи

0+

Служители

Нашите услуги

Специализиран екип

Имате нужда от екип, който да управлявате самостоятелно? Нашите инжинери, дизайнери и ръководители на проекти могат да работят директно под Ваш контрол.

Управление на проекти

Нашите ръководители на проекти, които ще управляват Вашият проект, съобразно с исканията Ви, крайните срокове и поставения бюджет.

Уеб разработка

Ние ще работим с Вас, за да изградим Вашите нови системи или да Ви помогнем за трансформирането на вече съществуващите такива.

Разработка на мобилни приложения

Ние разработваме хибридни мобилни приложения, които ще се харесат на Вашите клиенти.

Контрол на качеството

Разработка на индивидуални планове и сценарии за тестване на програмните продукти, покриващи всички технологични изисквания за Вашият проект.

DevOps и сигурност

Облачните инфраструктури предлагат голям набор от услуги и възможности за конфигурация. За постигането на ефективност и оптимален бюджет, са необходими познания, както за самата среда, така и за приложението, което ще работи на нея.

Системни интеграции

Извършваме всички видове интеграции - обмен на данни между бизнес системи, връзка с разплащателни платформи, куриери, социални мрежи и други.

UX / UI дизайн

Ние създаваме най-доброто потребителско преживяване, влагайки креативност и внимание към детайла.

Нашият екип

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас