preloader image

Разработка на мобилно приложение

Cardbox

Тип на проекта

Мобилно приложение

Нашата роля

Дизайн и разработка

Изтеглете от

Google Play / App Store

Резюме

Мобилно приложение за лоялни карти

Не само портфейл за карти, а приложение със специфични функционалности, важни за компаниите и полезни за клиентите. Приложението предоставя възможност за автоматизирано издаване на карти, реализиране на различни игри и рекламнии кампании посредством функционалности за ексклузивни оферти, трупане на точки, томболи и др. CardBox е интегриран с над 90 различни CRM и ERP системи и позволява напълно автоматизиран процес.

Управление на проекта

От идеята до реалността

Приложението се разработва и развива повече от 5 години. Нашият екип внимателно планира всяка нова функционалност и интеграция с клиентите на апликацията, като се базира на статистически данни за потребителското изживяване, пазарни анализи и фокус групи.

Програмиране

Хибридни мобилни приложение с React Native

Нашите разработчици създават хибридни мобилни приложения, които могат да бъдат използвани от Android, iOS от Huawei устройства. Приложението е първата апликация от българския пазар, достъпна в Huawei App Gallery.

Поддръжка

Винаги в крак с последните новости

Нашият екип поддържа приложението, осъществявайки технически контрол, вдигане на версии на елементи, непрестанно тестване и подобряване.

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас