preloader image

Уеб разработка

Българска банка за развитие

Тип на проекта

Уеб разработка

Уеб сайт

https://www.bbr.bg/

Резюме

Централизирана уеб платформа за управление на корпоративните уеб страници на Българска Банка за Развитие

Българска Банка за Развитие ни се довериха за разработка на уеб платформа за управление на всички корпоративни уеб страници на банката и дъщерните им дружества

Управление на проекта

От идеята до реалността

Опитни професионалисти от нашият екип извелкоха всички необходими изисквания за проекта, обединявайки нуждите на няколко дъщерни дружества на холдинга. Системата е проектирана да работи с централизиран административен панел и споделени функционалности между отделните уеб страници, осигурявайки висока ефективност и удобство.

Дизайн

Корпоративна идентичност на ново ниво

Нашите дизайнери работиха неуморно с екипа на банката до постигане на пълна симбиоза между изискванията на отделните дружества.

Програмиране

Административен панел и функции от бъдещо поколение

Системата позволява управлението на 5 уеб страници чрез един единствен административен панел, възможност за промяна на шаблоните на публичната част чрез реализирането на динамични секции, пълно управление на съдържанието, потребителите и поведението на системата.

Поддръжка

Винаги в крак с последните новости

Нашият екип поддържа системата в изправност, осъществявайки технически контрол, вдигане на версии на елементи, непрестанно тестване и подобряване.

Разкажете ни повече за Вашата идея

Имате идея за проект?
Нека го обсъдим, оценим и реализираме!

Свържете се с нас